ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple γιορτάζει την πολυμορφία και την ισότητα στο νέο βίντεο της με τίτλο “Pride”

Η Apple γιορτάζει την πολυμορφία και την ισότητα στο νέο βίντεο της με τίτλο “Pride”

pride

Στο τέλος Ιουνίου στο San Francisco έγινε η 44τη ετήσια Pride παρέλαση όπου συμμετείχαν άνθρωπο από όλο τον κόσμο για να δηλώσουν την έμπρακτη συμπαράσταση στην LGBT κοινότητα. Πολλές εταιρείες από τον τεχνολογικό χώρο συμμετείχαν σε αυτή με την Apple να δηλώνει βροντερό παρόν μιας και ο ίδιος ο Tim Cook συμμετείχε μαζί με τους χιλιάδες εργαζομένους της Apple.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Apple:

“Στις 29 Ιουνίου, χιλιάδες εργαζόμενοι της Apple με τις οικογένειες τους  διαδήλωσαν στο Σαν Φρανσίσκο και συμμετείχαν στο Pride Parade. Ήρθαν από όλο τον κόσμο – από πόλεις όπως το Μόναχο, το Παρίσι, και το Χονγκ Κονγκ – για να γιορτάσουν τη σαφή δέσμευση της Apple για την ισότητα και την ποικιλομορφία. Επειδή πιστεύουμε ότι η ένταξη εμπνέει την καινοτομία.”

Δείτε το βίντεο που έκανε σήμερα διαθέσιμο η Apple παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.