ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple γυρίζει την πλάτη στο μεγαλύτερο συνέδριο hacker της Ευρώπης

Η Apple γυρίζει την πλάτη στο μεγαλύτερο συνέδριο hacker της Ευρώπης

Το Chaos Computer Club, η μεγαλύτερη μάζωξη χάκερ στην Ευρώπη, ισχυρίζεται ότι η Apple απέρριψε την εφαρμογή βίντεο συνεχούς ροής του ομίλου – η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν ομιλίες από την εκδήλωση του Chaos Communications Congress.

Γιατί; Επειδή τα μέλη του συνεδρίου είχαν προηγουμένως χακάρει το iOS, και η Apple δεν θέλει να βοηθήσει την εξάπλωση του hacking.

Hackers-780x510

Η εκδήλωση υφίσταται εδώ και 31 χρόνια, και προσελκύει τακτικά πάνω από 10.000 άτομα. Στην απόρριψη της, η Apple ανέφερε την ακόλουθη ρήτρα στις κατευθυντήριες γραμμές της:

“Εσείς, μέσω της χρήσης του λογισμικού της Apple, πιστοποιητικών που έχει εκδόσει η Apple, υπηρεσιών ή άλλων, δεν θα δημιουργήσετε οποιοδήποτε προϊόν ή άλλο κωδικό ή το πρόγραμμα που θα χακάρει, αμυχή ή ειδάλλως και θα παρεμποδίσει κάθε ασφάλεια, ή οποιαδήποτε μορφή ασφάλειας, ψηφιακή υπογραφή, διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων, μηχανισμούς επαλήθευσης ταυτότητας ή χρησιμοποιείτε iOS, το Λογισμικό της Apple, ή οποιεσδήποτε υπηρεσίες, ή άλλο λογισμικό της Apple ή την τεχνολογία, ή θα δώσετε τη δυνατότητα στους άλλους να το κάνουν. “

Η Apple, επίσης, φέρεται να αντιτάσσεται σε οκτώ προγραμματισμένες συνομιλίες συμπεριλαμβανομένων των“Hardware Attacks: Hacking chips on the (very) cheap,” “Bluetooth Hacking – The State of the Art,” “Hacking Medical Devices,” “Game Hacking & Reverse Engineering,” “Crypto-hacking Export Restrictions,” “Jailbreak: an introduction,” “Social engineering and industrial espionage,” and “$ kernel-> Infect (): Creating a crypto virus Symfony2 for apps.”

Η Apple έχει μια σχέση αγάπης-μίσους με τους χάκερ.

Τα τελευταία χρόνια, παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την jailbreak κοινότητα – συχνά ακόμη και (κάπως χλευαστικά) αναγνωρίζοντας δημοσίως τους jailbreakers κατά τον καθορισμό των τρωτών σημείων στις εκδόσεις του iOS.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.