ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Η Apple δεν έχει 4K πλάνα για το νέο της Apple TV

Η Apple δεν έχει 4K πλάνα για το νέο της Apple TV

Jailbreak-the-Apple-TV-2-With-Seas0nPass

Κάποιοι πιστεύαν πως το επερχόμενο Apple TV της Apple θα ερχόταν με μια υποστήριξη για 4K τηλεοράσεις και οθόνες. Δυστυχώς όμως τα πράγματα σε αυτό τον τομέα θα καθυστερήσουν μιας και η Apple δεν έχει στον άμεσο σχεδιασμό της κάτι τέτοιο για την εν λόγω συσκευή.

Πιο συγκεκριμένα ο αξιόπιστος John Paczkowski του Buzzfeed αναφέρει σήμερα πως όταν η Apple λανσάρει αργότερα μέσα στον χρόνο το νέο της Apple TV αυτό δεν θα υποστηρίζει 4K βίντεο αναλύσεις.

Η απόφαση αυτή της Apple έχει να κάνει με το γεγονός πως πάρα την ύπαρξη τέτοιων τηλεοράσεων δεν υπάρχει ακόμη αντικειμενικά streaming περιεχόμενο σε τέτοιες αναλύσεις. Για παράδειγμα η Netflix και η Amazon υποστηρίζουν 4K για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα αλλά ελάχιστα είναι εκείνα τα προγράμματα που έρχονται σε μια τέτοια ανάλυση. Έτσι λοιπόν οι αναλύσεις 1080p έχουν μέλλον ακόμη ή όπως καλύτερα το αναφέρει ο Paczkowski “Το 4Κ είναι τέλειο αλλά είναι ακόμη σε βρεφικό στάδιο”.

Πρόσφατα αποκαλύφτηκε πως ο A8 επεξεργαστής που βρίσκεται στα iPhone 6 και 6 Plus και που κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί και στο νέο Apple TV έχει δυνατότητες για μια 4K υποστήριξη πάρα το γεγονός πως επίσημα η Apple δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

Η Apple μέσα στους επόμενους μήνες όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί δυναμικά στον χώρο της τηλεόρασης μιας και οι φήμες την θέλουν να λανσάρει πέρα από έναν νέο Apple TV και μια νέα web streaming υπηρεσία τηλεόρασης.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.