ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple διοργάνωσε μια μοναδική συναυλία με τον Stevie Wonder στο Campus της

Η Apple διοργάνωσε μια μοναδική συναυλία με τον Stevie Wonder στο Campus της

screen-shot-2017-05-19-at-10-12-58-am

Η Apple γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα Προσβασιμότητας όλη την εβδομάδα και έτσι το αποκορύφωμα αυτών των εκδηλώσεων ήταν μια μοναδική συναυλία που διοργάνωσε στο Campus της με τον ένα και μοναδικό Stevie Wonder.

Υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρεία και όλοι οι εργαζόμενοι είχαν την χαρά να απολαύσουν μια μοναδική συναυλία την οποία μάλιστα ο Tim Cook την είχε κρατήσει ως μυστικό μέχρι και την τελευταία στιγμή από όλους.

Ο ίδιος ο Stevie Wonder που τυφλώθηκε λίγο μετά την γέννηση του έχει τονίσει άπειρες φορές και κατά το παρελθόν πόσο σημαντικά είναι τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που έφερε η Apple στις συσκευές της.

Το 2011 μάλιστα είχε ευχαριστήσει προσωπικά τον Steve Jobs για την ευαισθησία που δείχνει η Apple σε άτομα με αναπηρία σαν αυτόν τονίζοντας πως “Δεν υπάρχει τίποτα στο iPhone ή στο iPad που να μπορείς να κάνεις και να μην μπορώ να το κάνω και εγώ εξίσου καλά και ολοκληρωμένα.”

Once in a lifetime opportunity to watch Stevie Wonder live! I got goosebumps! WOW!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parth Dhebar (@parth.dhebar) στις

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.