ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Apple δουλεύει πάνω στην αντιμετώπιση του διαβήτη μέσω του Apple Watch

Η Apple δουλεύει πάνω στην αντιμετώπιση του διαβήτη μέσω του Apple Watch

apple-watch-sos

To BGR με σημερινή του αναφορά ενισχύει τις φήμες που θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε μια τεχνολογία για την αντιμετώπιση του διαβήτη για κάποια μελλοντική έκδοση του Apple Watch.

“Σύμφωνα με τις πηγές μας η Apple έχει βάλει ως στόχο την αντιμετώπιση της επιδημίας του διαβήτη και για αυτό τον σκοπό θα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό ένα πραγματικά καινοτόμο χαρακτηριστικό καταγραφής του μέσω του Apple Watch. H Apple μάλιστα για αυτό τον σκοπό έχει προσλάβει 200 PhDs τον τελευταίο χρόνο έτσι ώστε να καινοτομήσει σημαντικά στον τομέα της υγείας.”

Η σημερινά αναφορά επίσης κάνει λόγο πως η Apple θα φέρει αυτή την τεχνολογία όχι μέσω του ίδιο του Apple Watch αλλά μέσω μιας σειράς από έξυπνα λουράκια.

“Η Apple έχει ως στόχο να παρουσιάσει μια σειρά από έξυπνα λουράκια που θα φέρουν περισσότερα νέα χαρακτηριστικά στο Apple Watch χωρίς να προσθέτει κόστος στην ίδια την συσκευή. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως η καταγραφή της γλυκόζης του χρήστη θα γίνει ως μέρος ενός smart band αντί για να υπάρχει ειδικό hardware ενσωματωμένο στο Apple Watch.”

Τον περασμένο μήνα το CNBC ανέφερε και αυτό με την σειρά του πως η Apple δουλεύει πάνω σε μια καινοτόμο λύση για την αντιμετώπιση του διαβήτη μέσω του Apple Watch.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.