ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Η Apple ενισχύει τις φήμες πως κάτι “μεγάλο” έρχεται στο iTunes Music Store

Η Apple ενισχύει τις φήμες πως κάτι “μεγάλο” έρχεται στο iTunes Music Store

itunes_11_store-1024x640

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές η  Apple έχει θέσει ως έναν από τους κύριους στόχους της να ανεβάσει τις πωλήσεις της μέσω του iTunes Music Store. Όπως σας είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο μας η εταιρεία σκέφτεται τα πάντα, από την δημιουργία μιας on demand streaming μουσικής υπηρεσίας μέχρι δραματικές αλλαγές στην εμφάνιση και την λειτουργία του iTunes.

Σήμερα οι φήμες αυτές ενισχύονται μιας και όλα δείχνουν πως η Apple όντως δουλεύει πάνω σε μια μεγάλη αλλαγή αν κρίνουμε από τις αγγελίες για δουλειά που δημοσίευσε στο site της αυτή την εβδομάδα. Έτσι η εταιρεία αναζητά έμπειρους iTunes Software Engineers, Senior Software Engineers, και iTunes Recommendation Platform engineer.

Οι αναφορές κάνουν λόγο πως τα 2/3 των πελατών της Apple έχουν μεταφερθεί και προτιμήσει να χρησιμοποιούν μια συνδρομητική υπηρεσία για την ακρόαση της μουσικής τους. Ένας από τους λόγους αυτούς ήταν και το λανσάρισμα του iTunes Radio της Apple το οποίο αν και δεν τα πάει άσχημα στην Αμερική ως υπηρεσία έχει ως μεγάλο μειονέκτημα πως μόνο το 1% των χρηστών του αγοράζει τραγούδια που έχει ακούσει.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.