ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple ενσωματώνει 9 νέους CarPlay συνεργάτες συμπεριλαμβανομένων της Chrysler, Dodge και Mazda

Η Apple ενσωματώνει 9 νέους CarPlay συνεργάτες συμπεριλαμβανομένων της Chrysler, Dodge και Mazda

carplay-header-1024x639

Μετά την ανακοίνωση πως το CarPlay θα βρίσκεται από του χρόνου στα νέα μοντέλα Audi η Apple και επίσημα επιβεβαίωσε ακόμη 9 εταιρείες αυτοκινήτων με τις οποίες θα συνεργαστεί και θα κάνει διαθέσιμη την νέα της υπηρεσία από το 2015. Αυτές όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας είναι οι: Abarth, Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Mazda και Ram.

Αυτή η ανακοίνωση σημαίνει πως το CarPlay της Apple στο άμεσο μέλλον θα βρίσκεται μέχρι στιγμής σε 29 εταιρείες αυτοκινήτων.

CarPlay-partners

Η Apple έχει ήδη αναφέρει πως το CarPlay θα κάνει πρώτα την εμφάνιση του σε μοντέλα των Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Volvo και Ferrari στο τέλος αυτού του χρόνου με τις υπόλοιπες εταιρείες να ακολουθούν με το νέο έτος.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.