ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple εξαγόρασε την Spotsetter (προτάσεις με βάση την τοποθεσία) εταιρεία [Video]

Η Apple εξαγόρασε την Spotsetter (προτάσεις με βάση την τοποθεσία) εταιρεία [Video]

spotsetter1

Η Apple προχώρησε όπως όλα δείχνουν σε ακόμη μια σιωπηλή εξαγορά μιας υπηρεσίας με το όνομα ‘Spotsetter,’ σύμφωνα με όσα αναφέρει χθες το TechCrunch.  Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποσό που δόθηκε αλλά η επενδυτές της εταιρείας δηλώνουν πως είναι χαρούμενοι κάτι που σημαίνει πως η Apple κάλυψε τις απαιτήσεις των δύο δημιουργών της εταιρείας.

Η εξαγορά φέρετε να έχει γίνει για την τεχνολογία πίσω από την υπηρεσία αλλά και το ταλέντων των δημιουργών της ειδικά μιας και ο ένας ήταν πρώην υψηλόβαθμος μηχανικός στoυς χάρτες της Google. Στα Linkedin προφίλ τους πλέον εμφανίζονται πως δουλεύουν για την Apple.

Το Spotsetter είναι μια κοινωνική μηχανή αναζήτησης που προσφέρει συγκεκριμένες προτάσεις στον χρήστη για μέρη τα οποία μπορεί να επισκεφτεί, reviews ενώ ο αλγόριθμος του μπορεί να ενσωματώσει στοιχεία από κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, Twitter κλπ.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μπορεί κάποιος ψηφιακά να επισκεφτεί όποιο μέρος θέλει και να πάρει μια σειρά από κριτικές. Με λίγα λόγια είναι ένα κοινωνικός χάρτης.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.