ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Η Apple εξαγόρασε τη δημοφιλή εφαρμογή Workflow για το iOS

Η Apple εξαγόρασε τη δημοφιλή εφαρμογή Workflow για το iOS

workflow-powerful-automation-made-simple

To Workflow παρουσιάστηκε στο App Store τον Δεκέμβριο του 2014 και κέρδισε το Apple Design Award τον επόμενο χρόνο. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τα χαρακτηριστικά της προσβασιμότητας του iOS και επιτρέπει στους χρήστες να διαχειριστούν μια σειρά από ενέργειες.

Πραγματικά ως εφαρμογή έχει εντυπωσιάσει εδώ και χρόνια κριτικούς και χρήστες ανά τον κόσμο.

“When I first saw the app, I was just like man, this accessibility is cray-cray,” said Apple Accessibility engineer Dean Hudson during the 2015 Design Awards. “This is off the charts!”

TechCrunch

 “We’ve worked closely with Apple from the very beginning, from kickstarting our company as students attending WWDC to developing and launching Workflow and seeing its amazing success on the App Store.”
Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν η εφαρμογή θα αφομοιωθεί από το iOS σε μελλοντικό update του λειτουργικού, ωστόσο και μετά την εξαγορά αυτή της Apple μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν από €2,99 που ήταν η αρχική της τιμή στο App Store εδώ

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά