ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Η Apple επίσημα ανακοίνωσε ένα νέο 9.7-ιντσών iPad αντικαταστάτη του iPad Air 2

Η Apple επίσημα ανακοίνωσε ένα νέο 9.7-ιντσών iPad αντικαταστάτη του iPad Air 2

screen-shot-2017-03-21-at-12-36-30

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple είναι εκ νέου ενεργό και η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε ένα νέο οικονομικό iPad που θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά αυτή την Παρασκευή και σε μια αρχική τιμή των $329. Η εν λόγω συσκευή θα αντικαταστήσει το iPad Air 2 και απλά θα ονομάζεται ως “iPad”, σε 3 διαθέσιμους χρωματικούς συνδυασμούς και με χωρητικότητα στα 32 GB.

Εσωτερικά του υπάρχει ελαφρώς παλαιότερο hardware για να δικαιολογηθεί και η τιμή του και έτσι συναντούμε τον A9 επεξεργαστή ενώ ή 9.7 ιντσών Retina οθόνη του είναι πιο φωτεινή. Δεν υποστηρίζει το Apple Pencil ούτε έχει κάποιο smart Connector όπως το iPad Pro.

H Apple επίσης αύξησε την χωρητικότητα του iPad Mini.

Σε δήλωση του ο Apple SVP Phil Schiller  ανέφερε πως το νέο αυτό iPad θα κερδίσει νέους χρήστες και κατόχους παλαιότερων μοντέλων iPad που θέλουν ένα οικονομικό tablet για το σχολείο, το σπίτι ή την δουλειά.

“iPad is the world’s most popular tablet. Customers love the large, 9.7-inch display for everything from watching TV and movies, to surfing the web, making FaceTime calls, and enjoying photos, and now it is even more affordable,” said Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing. “New customers and anyone looking to upgrade will love this new iPad for use at home, in school, and for work, with its gorgeous Retina display, our powerful A9 chip, and access to the more than 1.3 million apps designed specifically for it.”

Οι χρωματισμοί του είναι silver, gold και space gray. Το 32 GB WiFi μοντέλο θα κοστίζει $329 ενώ το 32 GB WiFi + Cellular μοντέλο θα κοστίζει $459.

Snap 2017-03-21 at 14.46.18

Τέλος το iPad Mini αναβαθμίστηκε με χωρητικότητα στα 128 GB.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά