ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple ετοιμάζεται για επίθεση στον χώρο της διαφήμισης

Η Apple ετοιμάζεται για επίθεση στον χώρο της διαφήμισης

ad-ad-ad-130909

Κανένας δεν κάνει διαφημιστικά όπως η Apple ή καλύτερα για να ακριβολογούμε κανένας δεν έκανε μέχρι που Samsung και Google επένδυσαν στο marketing κομμάτι τους απίστευτα ποσά.

Σε μια κίνηση για να εδραιωθεί και πάλι η Apple στην κορυφή η εταιρεία αντί να συνεχίσει να συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες ετοιμάζεται να χτίσει την δική της marketing ομάδα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα το AdAge.

1000 και πλέον άτομα είναι έτοιμα να ενταχθούν για αυτό τον σκοπό στο δυναμικό της εταιρείας με ταλέντα από όλο τον παγκόσμιο χάρτη με ένα μόνο σκοπό. Να δώσουν ώθηση και καινοτομία στις διαφήμισες της Apple.

“H Αpple ενισχύει το marketing της και το αναλαμβάνει η ίδια. Με μια εντυπωσιακή κίνηση πρόκειται να προσλάβει περισσότερα από 1000 άτομα για αυτό τον σκοπό”

Η διαφήμιση ήταν ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά της Apple από την εποχή που ο Steve Jobs έπιασε του πάντες εξαπίνης με την φανταστική διαφήμιση του 1984. Η πίεση όμως που δέχεται η εταιρεία τα τελευταία χρόνια από εταιρείες όπως η Samsung ανάγκασε τον Phil Schiller να προσδιορίσει εκ νέου την διαφημιστική στρατηγική της εταιρείας.

Και άλλες εταιρείες όπως η Google έχουν τις δικές τους διαφημιστικές ομάδες αλλά αυτές δεν ξεπερνάνε τα 100 άτομα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.