ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Apple κάνει ντεμπούτο τρία νέα βίντεο για το Apple Watch

Η Apple κάνει ντεμπούτο τρία νέα βίντεο για το Apple Watch

apple-watch-app-layout-examples-screens

Η Apple παρουσίασε σήμερα τα τρία νέα βίντεο του Apple Watch στο κανάλι του YouTube, τονίζοντας εφαρμογές third-party που έχουν σχεδιαστεί για την συσκευή που φοριέται στον καρπό. Κάθε ένα από τα τρία βίντεο επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό υποσύνολο εφαρμογών, που καλύπτουν μουσική, γυμναστική, και τα ταξίδια.

Τα βίντεο όλα απεικονίζουν ένα ενιαίο ρολόι της Apple που εμφανίζει μια σειρά από εφαρμογές στην οθόνη, με μια επιλογή από εικονίδια εφαρμογών στον περιβάλλοντα χώρο. Τα εικονίδια έχουν διευρυνθεί για να δείχνουν ποια εφαρμογή είναι στην οθόνη.

Στο “Music” βίντεο, για παράδειγμα, η μουσική εφαρμογή  Shazam, η DJing εφαρμογή Pacemaker, και η εφαρμογή για αγορά εισητηρίων StubHub  εμφανίζονται σε γρήγορη διαδοχή.

 

Το “Fitness” βίντεο αναδεικνύει την τεχνολογία Nike + app, το WaterMinder hydration tracking app, και αποτελέσματα αγώνων που αναρτώνται από την MLB.com At Bat app.

 

Το τρίτο και τελευταίο βίντεο,”Travel”, δίνει μια σύντομη περιγραφή της ταξιδιωτικής εφαρμογής Expedia, την εφαρμογή για τα μέσα μεταφοράς Uber, και τη recommendation εφαρμογή Yelp.

Οι καινούργιες σύντομες διαφημίσεις της Apple, είναι οι πρώτες που η εταιρεία έβαλε εφαρμογές third-party για τη συσκευή, απευθείας στο προσκήνιο. Οι προηγούμενες διαφημίσεις είχαν επικεντρωθεί στην επίδειξη των διαφορετικών περιπτώσεων χρήσης της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων βίντεο που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα που απεικονίζεται το ρολόι της Apple και πως χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή, ενώ ταξιδεύετε, εργάζεστε  και την επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Σχολιασμος στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.