ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Η Apple κατά λάθος επιβεβαίωσε τα “iPad Air 2″ και “iPad mini 3″

Η Apple κατά λάθος επιβεβαίωσε τα “iPad Air 2″ και “iPad mini 3″

screenshot-2014-10-15-13-03-31

Δεν μας συνηθίζει συχνά σε τέτοια λάθη η Apple αλλά κάποιες φορές γίνονται και αυτά. Στο iTunes Store λοιπόν εμφανίστηκαν screenshots για το iOS 8.1 οδηγό χρηστών εδώ και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και τα επερχόμενα iPad Air 2 και iPad Mini 3.

Τα screenshots επιβεβαιώνουν πως και τα δύο νέα tablet έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τους προκατόχους τους με την προσθήκη βέβαια του Touch ID. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό που διέρρευσε είναι το νέο Burst Mode που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο iPhone 5S και πλέον θα κάνει σίγουρα και την εμφάνιση του στο iPad Air 2.

Οι παραπάνω εικόνες επίσης επιβεβαιώνουν και τα ονόματα των νέων tablets δλδ “iPad Air 2″ και “iPad mini 3″ κάτι το οποίο σημαίνει πως η Apple επιστρέφει στην αρίθμηση της γραμμής των iPads.

Τέλος η διαρροή του οδηγού αυτού σημαίνει πως η Apple θα δώσει στην κυκλοφορία λογικά αύριο και το iOS 8.1.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.