ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Apple κυκλοφόρησε την watchOS 3.1.3 αναβάθμιση για το Apple Watch

Η Apple κυκλοφόρησε την watchOS 3.1.3 αναβάθμιση για το Apple Watch

bluelounge-coaster-apple-watch-dock-2

Η Apple κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό την watchOS 3.1.3 αναβάθμιση για όλα τα μοντέλα του Apple Watch. Το συνοδευτικό κείμενο κάνει λόγο για μια κυκλοφορία που εστιάζει σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις κάτι που ήταν και αναμενόμενο για την εν λόγω κυκλοφορία.

Η watchOS 3.1.1 είχε δοθεί και παλαιότερα στο κοινό αλλά αφαιρέθηκε άμεσα από την Apple μια και τότε η εν λόγω αναβάθμιση έκανε brick ορισμένα Apple Watch.

Έτσι λοιπόν σήμερα έχουμε την επανακυκλοφορία της εν λόγω έκδοσης με ακόμη περισσότερες διορθώσεις σφαλμάτων κλπ. Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Watch στο iPhone General → Software Update.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.