ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple μειώνει τις τιμές του Apple iCloud αποθηκευτικού χώρου με $0.99 το μήνα για 20GB

Η Apple μειώνει τις τιμές του Apple iCloud αποθηκευτικού χώρου με $0.99 το μήνα για 20GB

Screen-Shot-2014-09-10-at-8.20.24-AM-640x743

Ακόμη και όταν είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο iCloud αποθηκευτικός χώρος της Apple ήταν ακριβός ενώ στην αντίπερα όχθη ανταγωνιστές του όπως η Dropbox και το Google Drive μειώσαν κατά πολύ τις τιμές τους.

Μια αναβάθμιση όμως της iCloud σελίδας της Apple δείχνει πως το παραπάνω σύντομα θα αλλάξει μιας και εταιρεία ρίχνει σημαντικά τις τιμές του iCloud αποθηκευτικού της χώρου ξεκινώντας από τα $0.99 για τα 20GB.

Όπως και πριν δωρεάν για του αγοραστές παραμένουν τα 5GB. H αναβάθμιση στα 20GB θα σας στοιχίσει $0.99 το μήνα, τα 200GB $3.99 το μήνα, τα 500GB $9.99, ενώ το 1TB θα στοιχίζει $19.99 το μήνα. Για να σας δώσουμε μια ένδειξη των μειώσεων μέχρι πρότινος τα 20GB στοιχίζανε σε ένα χρήστη $40 τον χρόνο.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε πως η Apple γίνετε ξανά ανταγωνιστική ειδικά μιας και το iOS 8 και το OS X Yosemite θα προσφέρουν στους χρήστες τους υπηρεσίες σαν το Dropbox με το νέο iCloud Drive της Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.