ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple ξεκινάει την συναρμολόγηση των πρώτων iPhone SE στην Ινδία

Η Apple ξεκινάει την συναρμολόγηση των πρώτων iPhone SE στην Ινδία

iphone-se-15

Η Economic Times της Ινδίας αναφέρει σήμερα πως η Apple θα ξεκινήσει την συναρμολόγηση iPhones στην χώρα άσχετα με το αν τελικά η κυβέρνηση της χώρας συμφωνήσει με τα όσα έχει απαιτήσει η Apple. H αναφορά κάνει λόγω ότι το πρώτο εργοστάσιο θα είναι στην περιοχή Bengaluru.

Apple will kick off its India manufacturing plans by initially assembling 3-400,000 units of its iPhone SE model at the Karnataka plant being set up by contract manufacturer Wistron, as the maker of the iconic iPhones looks to take a deeper bite of a key market amid slowing global smartphone growth […]

A person in the contract manufacturing industry said Wistron is ready to start assembling the phones. “The duty concessions are not connected to the plant,” the person added.

Η Apple θέλει άμεσα να ξεκινήσει η παραγωγή του εργοστασίου για δύο λόγους. Αρχικά γιατί θέλει να δημιουργήσει μια αγορά στην χώρα αυτή κάτι που ως τώρα έχει συναντήσει πολλές δυσκολίες και δεύτερον γιατι η εταιρεία θέλει να δεί πόσο αποδοτική θα είναι μια τέτοια ενέργεια για την παραγωγική της αλυσίδα.

Η συναρμολόγηση θα αφορά iPhone SE μοντέλα αντί για iPhone 5S που ήταν η πρώτη σκέψη.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά