ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Apple ξόδεψε $38 εκατομμύρια στην διαφήμιση του Apple Watch από τον Μάρτιο

Η Apple ξόδεψε $38 εκατομμύρια στην διαφήμιση του Apple Watch από τον Μάρτιο

screen-shot-2015-03-09-at-3-13-05-pm

Με τις προ παραγγελίες του Apple Watch να ξεκινάνε σήμερα το Reuters αναφέρει πως η Apple αυξάνει την διαφήμιση της συσκευής σημαντικά και ειδικά από τον περασμένο μήνα και έπειτα. Έτσι λοιπόν από το “Spring Forward” event της Apple στις 9 Μαρτίου και μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει ξοδέψει $38 εκατομμύρια για την διαφημιστική καμπάνια του.

Ως μέτρο σύγκρισης να αναφέρουμε πως τους τελευταίους 5 μήνες η Apple ξόδεψε $42 εκατομμύρια για την διαφήμιση των iPhone 6 και 6 Plus. Μπορούμε λοιπόν εύκολα να καταλάβουμε πως η εταιρεία έχει μια πιο επιθετική πολιτική για το Apple Watch της αντί για τα νέα iPhones κάτι το οποίο είναι λογικό.

Το Apple Watch είναι η πρώτη wearable συσκευή της Apple και το πρώτο λανσάρισμα προϊόντος και νέας κατηγορίας επί εποχής Tim Cook. Ακόμη πολλοί δεν γνωρίζουν το Apple Watch ενώ σχεδόν όλοι ξέρουν κάτι για το iPhone.

Τα τηλεοπτικά σποτ του Apple Watch έκαναν την εμφάνιση τους αυτή την εβδομάδα κατά την διάρκεια δημοφιλών show της τηλεόρασης όπως για παράδειγμα κατά την διάρκεια του “The Walking Dead” αλλά και του “The Voice”.

Από τον Μάρτιο και μέχρι σήμερα το Apple Watch έχει εμφανιστεί σε διαφημιστικά σποτ περισσότερες από 300 φορές.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.