ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple ονομάστηκε για 3η συνεχή χρονιά ως η πιο πολύτιμη μάρκα παγκοσμίως

Η Apple ονομάστηκε για 3η συνεχή χρονιά ως η πιο πολύτιμη μάρκα παγκοσμίως

apple-brand

Η Apple διατηρεί και φέτος την πρωτοκαθεδρία ως η πολυτιμότερη μάρκα παγκοσμίως κάνοντας την φετινή της πρωτιά την τρίτη συνεχόμενη, σύμφωνα με την ετήσια μελέτη που παρουσίασε η Brand Finance Global 500.

Πίσω από την Apple στο Top 10 συναντούμε τις  Samsung, Google, Microsoft, Verizon, General Electric, AT&T, Amazon, Walmart, και IBM.

The-Worlds-Most-Valuable-Brands-640x301

Μέρος αυτής της της επιτυχίας όπως εξηγούν αρκετοί ειδικοί του χώρου είναι η τεράστια αξία που έχει το λογότυπο της πάνω σε οποιοδήποτε προϊόν βρεθεί. Για παράδειγμα tablets υπήρχαν και πριν από το iPad αλλά ο συνδυασμός του σχεδιασμού με το λογότυπο έκαναν άμεσα την Apple να ξεχωρίσει και να κυριαρχήσει στην εν λόγω κατηγορία.

Σύμφωνα λοιπόν με την Brand Finance’s Global 500 η αξία του δαγκωμένου μήλου της Apple ανέρχεται στα $104.7 δις σε σχέση με τα $87.3 δις που ήταν πέρυσι.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.