ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple παραδέχεται πως η Apple Music χρειάζεται δουλειά ακόμη

Η Apple παραδέχεται πως η Apple Music χρειάζεται δουλειά ακόμη

Apple Music ad The Weeknd image 001

”Ακόμα κι αν το Apple Music Connect λειτουργεί μια χαρά και είναι ευρέως διαδεδομένο χρειάζονται κι άλλες βελτιώσεις για να γίνει ακόμη καλύτερη η Apple Music και κάποιες ακόμη εργασίες για να βελτιωθεί το Apple Music Connect,” δήλωσε ένα στέλεχος της Apple σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian το πρωί.

”Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει, για να γίνει το προιόν ακόμη καλύτερο”, δήλωσε ο Oliver Shusser, ο αντιπρόεδρος της Apple του Διεθνούς iTunes.

Είπε ακόμη ότι η ομάδα της Apple δουλεύει πάνω στην επίλυση σφαλμάτων και ασυνεπειών που υπήρχαν στις πρώτες πρώτες εφαρμογές της Apple Music. “Θυμηθείτε, ότι αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο λανσάρισμα και έγινε σε 110 αγορές άμεσα και γρήγορα, έτσι ώστε πήρε έναν τόνο από σχόλια,” συνέχισε.

”Προφανώς και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο κάθε μέρα.”

Εκτός από τις βελτιώσεις χρηστικότητας και τις διορθώσεις σφαλμάτων, οι ομάδες ανάπτυξης λογισμικού της Apple εργάζονται ακόμη πιο σκληρά για τη βελτίωση της ανθρώπινης επιμέλειας, πράγμα το οποίο είναι μια βασική πτυχή της Apple Music.

”Στόχος μας είναι τα άρθρα και οι λίστες αναπαραγωγής, και προφανώς αν και έχουμε ομάδες σε όλο τον κόσμο που εργάζονται σε αυτό, επίσης προσθέτουμε καινούργια χαρακτηριστικά και βγάζουμε συγκεκριμένα πράγματα”

Όσο για το Connect, ένα χαρακτηριστικό της Apple Music όπου οι καλλιτέχνες μπορούν να μοιραστούν επιπρόσθετο περιεχόμενο και να αλληλεπιδράσουν με τους οπαδούς τους, αν και αρχίζει να κερδίζει περισσότερο έδαφος με όλο και περισσότερους καλλιτέχνες να έρχονται σε επαφή με τους οπαδούς τους, ωστόσο υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τέλος, η υποσχόμενη συνεργασία της Apple με την Sonos HiFi, καθώς και η Apple Music Android app, πηγαίνει μια χαρά, ωστόσο υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Οι παρατηρήσεις αυτές αποτελούν την αποδοχή της Apple και την συνειδητοποίησή της ότι η Apple Music είναι λίγο ”τραχιά”σε μέσες άκρες και είμαι ευτυχής που δουλεύουμε όλο το εικοσιτετράωρο για να διορθώσουμε τα ζητήματα που προκύπτουν ώστε να κάνουμε την εμπειρία αυτή πιο ευχάριστη για όλους.

Το iPhone maker έχασε ένα πολύτιμο μέλος από το δυναμικό του,τον ανώτερο διευθυντή της Apple Music και αρχηγό του Beats 1, Ian Rogers ο οποίος παραιτήθηκε από την Apple τον περασμένο μήνα για να ενταχθεί στο γαλλικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος πολυτελείας LVMH.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.