ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple παραχωρεί χώρο στην Beats στις σελίδες των online Apple Stores της

Η Apple παραχωρεί χώρο στην Beats στις σελίδες των online Apple Stores της

apple-online-store-beats

Μετά και την επίσημη επικύρωση της εξαγοράς της Beats η Apple σήμερα πρόσθεσε ένα καινούργιο section στα online καταστήματα της κάνοντας promoting τα προϊόντα της Beats. Η νέα αυτή προσθήκη είναι προσβάσιμη από την Accessories ενότητα των online stores και ενσωματώνεται με τις βασικές κατηγορίες των All Accessories, Apple accessories, Exclusives, Trending, και Gift Card.

Κάτι αντίστοιχο συναντάμε επίσης και στην επίσημη εφαρμογή της Apple για τα online Αpple Stores στο iOS.

apple-store-app-beats-01

Όλα λοιπόν δείχνουν πως η εταιρεία του Cupertino κινείτε με γοργούς ρυθμούς στην πλήρη ενσωμάτωση των προϊόντων της Beats μέσα από τους δικούς της διαύλους επικοινωνίας με το κοινό. Επίσης όπως είχαμε τονίσει και παλαιότερα σε αυτό το σημείο και για ευνόητους λόγους η Apple δεν φέρετε να θέλει να εξαφανίσει το όνομα και το trademark της Beats πάρα να το κάνει όσο καλύτερα μπορεί ταυτόσημο του δικού της.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.