ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Apple παρουσίασε τα νέα Magic Keyboard, Magic Mouse 2, και Magic Trackpad 2

Η Apple παρουσίασε τα νέα Magic Keyboard, Magic Mouse 2, και Magic Trackpad 2

Screen-Shot-2015-10-13-at-14.56.00-780x404

 

Μαζί με τα νέα, υπέροχα iMacs η Apple ανακοίνωσε σήμερα και τα νέα υπέροχα αξεσουάρ για να τα συνοδεύσετε.

Τα νέα αυτά προϊόντα όχι μόνο έχουν επανασχεδιαστεί για να είναι ακόμη πιο άνετα, αλλά πλέον ενσωματώνουν και επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου η οποία με μια φόρτιση βγάζει πέρα ολόκληρο μήνα.

Το νέο Μagic Trackpad 2 — το οποίο έχει επιφάνεια μεγαλύτερη κατά 29% από τον προκάτοχό του— φέρνει μαζί του την λειτουργία Force Touch για πρώτη φορά στο περιβάλλον desktop, προσθέτοντας αυτό που η Apple ονομάζει ” μια νέα διάσταση στην εμπειρία iMac”.

To νέο Magic Keyboard έχει 13% μικρότερη επιφάνεια,και διαθέτει κι αυτό το νέο σχεδιασμό του μηχανισμού των κουμπιών που είδαμε στα Macbook, το επονομαζόμενο “ψαλιδοειδές”. Το Magic Mouse 2 είναι επίσης πιο ελαφρύ αλλά συνάμα στιβαρό και υποστηρίζει μια νέα λειτουργία για πιο ομαλή κύλιση.

Κάθε νέο iMac έρχεται με το Magic Keyboard και το Magic Mouse 2 , ενώ οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το Magic Trackpad 2 ξεχωριστά.

Τα νέα, υπέροχα αξεσουάρ της Apple κοστίζουν $99 το Magic Keyboard , $79 το Magic Mouse 2 και 129$ το Magic Trackpad 2 .

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.