ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple παρουσιάζει το iCloud Drive: όλα τα OS X και iOS έγγραφα σας σε έναν κοινό χώρο

Η Apple παρουσιάζει το iCloud Drive: όλα τα OS X και iOS έγγραφα σας σε έναν κοινό χώρο

iCloud-drive

H Αpple κατά την παρουσίαση του νέο OS X 10.10 μας παρουσίασε και την νέα της υπηρεσία iCloud Drive η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας απ ευθείας στο iCloud και να τα συγχρονίσετε σε φακέλους σε όλα τα Macs και τις iOS συσκευές σας ακόμη και σε μηχανήματα Windows.

To iCloud Drive μάλιστα όχι μόνο επιτρέπει το παραπάνω αλλά επίσης σας δίνει πρόσβαση σε φακέλους από εφαρμογές που είναι συγχρονισμένες με το iCloud ακόμη και αν αυτές οι εφαρμογές βρίσκονται μόνο στην iOS συσκευή σας.

Μια συγκεκριμένη θέση θα βρίσκεται και στο iOS 8 από όπου θα μπορείτε να έχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του iCloud Drive από μια κεντρική θέση.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.