ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple προσλαμβάνει σημαντικό radio executive για το iTunes Radio

Η Apple προσλαμβάνει σημαντικό radio executive για το iTunes Radio

screen-shot-2013-12-10-at-14-14-42

Η Apple έχει πολλά να επενδύσει στο άμεσο μέλλον στην νέα υπηρεσία μουσικής της με το όνομα iTunes Radio. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σήμερα στο AdAge, η Apple προχώρησε στην πρόσληψη του Michael Pallad για την ομάδα του iTunes Radio team. 

Η adage αναφέρει πως η Apple προσέλαβε τον Pallad πριν μια εβδομάδα και τον έκανε υπεύθυνο για τις διεθνής αγορές του iTunes Radio. O Pallad προηγούμενα ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος και υποδιευθυντής πωλήσεων της Cumulus Media, ενός πραγματικού ραδιοφωνικού οργανισμού με τεράστια εμπειρία αλλά και γνωριμίες στον χώρο.

Η προσθήκη αυτή αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα την Apple να επεκτείνει την υπηρεσία του iTunes Radio και εκτός Αμερικής.

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη ακόμη στην Ελλάδα αλλά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας τον οδηγό μας εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.