ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Εγγυημένη ημερομηνία παράδοσης του Apple Watch Sport σε ορισμένους developers

Εγγυημένη ημερομηνία παράδοσης του Apple Watch Sport σε ορισμένους developers

Η Apple ξεκίνησε σήμερα την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους  iOS προγραμματιστές, προσφέροντας τους την ευκαιρία να αγοράσουν ένα 42 χιλιοστών Apple Watch Sport με ένα μπλε Sport  Band που έχει μια εγγυημένη ημερομηνία αποστολής στις  28 του Απριλίου 2015, προκειμένου να τους πάρει μια συσκευή για να αρχίσει τις δοκιμές στις εφαρμογές . Οι ποσότητες του ρολογιού είναι περιορισμένες, και οι προγραμματιστές που θα μπορούν να αγοράσουν ένα ρολόι θα επιλεγούν με τυχαία επιλογή.

applewatchexpedited

Δεν είναι γνωστό γιατί η Apple προσφέρει το συγκεκριμένο συνδυασμό ρολογιού για τους προγραμματιστές, αλλά μπορεί να υποτεθεί ότι το 42 χιλιοστά Αλουμινίου  Apple Watch  Sport  μπορεί να είναι μία από τις συσκευές που η εταιρεία έχει σε  άφθονη προσφορά , μαζί με το μπλε Sport Band.

apple_watch_dev_entry

Μία  εγγυημένη   παράδοση στις 28 Απριλίου σημαίνει ότι  οι προγραμματιστές που κάνουν μια αγορά θα λάβουν το Apple Watch Sport  σε μια εβδομάδα από σήμερα και τέσσερις ημέρες μετά οι πελάτες αναμένεται να αρχίσουν να λαμβάνουν τις πρώτες συσκευές του Apple Watch.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.