ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple σιωπηλά “σκότωσε” χθες το φωτεινό logo της στο νέο MacBook

Η Apple σιωπηλά “σκότωσε” χθες το φωτεινό logo της στο νέο MacBook

4148717044_28bfde436e_b-640x426

To νέο MacBook της Apple είναι πανέμορφο, καινοτόμο, απίστευτα λεπτό ενώ είναι και το πρώτο Mac που θα είναι ευαίσθητο στην πίεση που θα του ασκεί το χρήστης του. Όλα αυτά σίγουρα δημιουργούν ένα “ουάου” προϊόν αλλά με ένα μεγάλο κόστος.

Ποιο είναι αυτό; Το φωτεινό logo ή μηλαράκι αν προτιμάτε στο πίσω μέρος της συσκευής.

Macbook-4-640x382

Το φωτεινό Apple logo έγινε σύμβολο κουλτούρας από την στιγμή που η Apple το παρουσίασε στο Powerbook G3 τον Μάιο του 1999. Όπως όλα δείχνουν όμως η ομάδα του Ive ήταν έτοιμη φέτος να το θυσιάσει προκειμένου να παρουσιάσει μια τόσο λεπτή συσκευή.

Ναι, έχουμε ακόμη διαθέσιμα φωτεινά logo στα MacBook Airs και MacBook Pros αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη μιας και το νέο MacBook ίσως είναι η αρχή.

Σε άλλα νέα σχετικά με συμβολισμούς αξίζει να αναφέρουμε πως η Apple αντικαθιστά πλέον ακόμη περισσότερο την λέξη “Apple” με το ‘’ σύμβολο. Έτσι λοιπόν αυτό κάνει την εμφάνιση του τόσο στο νέο MacBook όσο και στα  TV and Watch.

Το παραπάνω αποτελεί μια περίεργη αλλαγή μιας και τα notebooks της Apple ποτέ δεν είχαν ονομαστεί ως “Apple MacBook” για παράδειγμα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.