ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple σιωπηρά εξαγόρασε την Dryft πέρσι.

Η Apple σιωπηρά εξαγόρασε την Dryft πέρσι.

dryft

Σύμφωνα με αναφορά του  TechCrunch, η Apple εξαγόρασε πέρσι την εταιρεία Dryft, προσθέτοντας στην ομάδα της πολλούς ταλαντούχους μηχανικούς με εξειδίκευση στην τεχνολογία πληκτρολογίων αφής.

Η αναφορά κάνει μνεία στο προφίλ LinkedIn του CEO της Dryft Randy Marsden, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι μεταπήδησε στην Apple τον περασμένο Σεπτέμβριο και τώρα ηγείται του τμήματος ανάπτυξης πληκτρολογίου για τις iOS συσκευές. Ο Marsden είναι επίσης ένας από τους συνιδρυτές της δημοφιλούς εφαρμογής Swype.

H Apple επιβεβαίωσε την εξαγορά με την συνηθισμένη δήλωση που κάνει πάντα ” η εταιρεία από καιρό σε καιρό εξαγοράζει μικρότερες εταιρείες χωρίς να συζητά ανοικτά τον σκοπό ή τα μελλοντικά της πλάνα”.

Η Dryft περιγράφει τις καινοτομίες της ως “ένα πατενταρισμένο σύστημα αφής”  το οποίο με την τεχνολογία που ενσωματώνει δίνει στα εικονικά πληκτρολόγια αφής την αίσθηση ενός κανονικού φυσικού πληκτρολογίου.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.