ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Η Apple σταματάει την κυκλοφορία του 32GB iPad mini 4 μοντέλου

Η Apple σταματάει την κυκλοφορία του 32GB iPad mini 4 μοντέλου

iPad-mini-4-image-002

Η Apple σήμερα αντικατέστησε στην αγορά το 32 GB WiFi iPad Mini 4 μοντέλο με αυτό στα 128 GB που η WiFi έκδοση του ανέρχεται στην Αμερική στα $399 ή $599 για την 128 GB έκδοση Wi-Fi + Cellular.

Με άλλα λόγια η Apple διατηρεί την τιμή του iPad Mini 4 στην αγορά όπως και το ίδιο μοντέλο αλλά προσφέρει την διπλάσια χωρητικότητα.

Το iPad Mini 4 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 και στο εσωτερικό του βρίσκεται ο 2ης γενιάς διπύρηνος 64-bit Α8 επεξεργαστής. Η συσκευή έχει 2 GB RAM και είναι συμβατή με τα χαρακτηριστικά των the Slide Over, Split View και Picture in Picture στο iOS.

Στο θέμα του χρωματισμού συναντάμε τις επιλογές των Space Gray, Silver και Gold.

Αντικειμενικά η Apple δείχνει πως θέλει να κρατήσει το iPad Mini στην αγορά ακόμη αλλά σας αγορά και στα χρήματα τα οποία έρχεται δεν είναι η πιο δελεαστική πλέον.

Και το λέμε αυτό μιας και το νέο oικονομικό 9.7 ιντσών iPad που παρουσίασε σήμερα η Apple έχει μια πολύ καλύτερη ανάλυση, οθόνη, κάμερες καθώς και επεξεργαστή και ξεκινάει από τα  $329 για την 32 GB Wi-Fi έκδοση ή στα  $429 για την 128 GB.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.