ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Apple σταματά να πουλά το Nest Thermostat και το αντικαθιστά με το Ecobee3

Η Apple σταματά να πουλά το Nest Thermostat και το αντικαθιστά με το Ecobee3

Σε μια λιτή ανακοίνωση που έβγαλε χτες, η Apple ενημερώνει τους καταναλωτές ότι πλέον δεν θα βρίσκουν τον έξυπνο θερμοστάτη της Nest στα καταστήματα της. Αντ’ αυτού θα είναι διαθέσιμος ο Ecobee3 που είναι συμβατός με το HomeKit.

Αν και η Apple ήταν από τους πρώτους που έβαλε τον θερμοστάτη της Nest στα καταστήματα λιανικής της από το 2011, πλέον τον αντικαθιστά με τον 1ο θερμοστάτη που είναι συμβατός με την πλατφόρμας της HomeKit, τον Ecobee3 (249$).

Ακόμη δεν είναι βέβαιο αν η Google (έχει εξαγοράσει την Nest) σκοπεύει να υποστηρίξει το HomeKit με επόμενο μοντέλο κι αν η Apple εφ’ όσον γίνει κάτι τέτοιο θα τον επαναφέρει στα καταστήματά της. Πρόσφατα διαβάσαμε ειδήσεις που περιέγραφαν το ότι οι αυστηρότατες προδιαγραφές ασφαλείας που θέτει η Apple στην πλατφόρμα του HomeKit έχουν επηρεάσει την γρήγορη εξέλιξη του για χάρη της ασφάλειας. Άρα ίσως η παραπάνω είδηση να έχει να κάνει και με αυτό.

237628-1280 237625-1280

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.