ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple σε συνεργασία με Florence και Machine για το Exclusive Beats περιεχόμενο

Η Apple σε συνεργασία με Florence και Machine για το Exclusive Beats περιεχόμενο

solo2-beats

Η Apple , καθώς δεν μπόρεσε να καθιερώσει τις  χαμηλότερες τιμές για την επερχόμενη μουσική υπηρεσία της  ,ώστε να διακριθεί  από ανταγωνιστικές υπηρεσίες, ελπίζει στο να προσελκύσει συνδρομητές ,προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο. Η Apple έχει ζητήσει από τους Florence and the Machine και μια ντουζίνα άλλους καλλιτέχνες αποκλειστικές συμφωνίες για την προώθηση της επερχόμενης μουσικής υπηρεσίας, αναφέρει το Bloomberg.

Η Apple λέγεται ότι είναι σε συνομιλίες με τους Florence and the Machine για περιορισμένα δικαιώματα συνεχούς ροής σε ένα κομμάτι για το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, τον Ιούνιο, και στελέχη της Apple  έχουν επίσης πλησιάσει την  Taylor Swift και άλλους με την ελπίδα της δημιουργίας μιας συμφωνίας. Μια αποκλειστική συμφωνία με την Taylor Swift θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη νίκη για την Apple, όπως αυτή έχει επιλέξει να τραβήξει τη μουσική της  που προέρχεται  από ορισμένες υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Spotify. Αυτές οι αποκλειστικότητες θα μπορούσαν  να φέρουν  φιλόμουσους  συνδρομητές που δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να πληρώσουν για μια συνδρομή μουσικής.

beats-music-app-ios

Η στρατηγική είναι παρόμοια με μια τακτική που χρησιμοποιήθηκε  από τον Jay-Z πρόσφατα μέσω της ανανεωμένης μουσικής υπηρεσίας Tidal , η οποία ελπίζει να προσελκύσει συνδρομητές μέσω περιεχόμενου που δεν μπορεί να ληφθεί από αλλού. Κατά το λανσάρισμα, η Tidal  κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι από την Beyonce, και μετά από αυτήν με ένα αποκλειστικό τραγούδι από την Rihanna.

Αποκλειστικότητες θα μπορούσε να συνεργαστούν για να βοηθήσουν τους  Apple Garner συνδρομητές , αλλά το  πιο πολλά υποσχόμενο εργαλείο της εταιρείας για την απόκτηση συνδρομητών,είναι τεράστια υφιστάμενη βάση πελατών της. Εκατομμύρια άνθρωποι είναι κάτοχοι iPhone και iPad, και η Apple μπορεί να δημιουργήσει μία music  streaming app που να μπορεί  σε μεγάλο βαθμό να ενσωματωθεί στο iTunes και να εγκατασταθεί στις συσκευές της Apple αυτόματα.

Όπως έχουμε ακούσει από  προηγούμενες φήμες, η Apple προσπαθεί να αναδιοργανώσει  εντελώς το Beats Music για να το μετατρέψει σε μία νέα μουσική υπηρεσία εγγραφής. Μπορεί να αποκτήσει ένα νέο όνομα, λέει το Bloomberg, και αυτό θα κοστίσει $ 9,99 ανά μήνα για κάθε άτομο, και με ένα οικογενειακό σχέδιο  διαθέσιμο για $ 14.99.

Η Apple μπορεί να σχεδιάζει να παρουσιάσει τη νέα υπηρεσία streaming μουσικής της  στο επερχόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο Developers τον Ιούνιο.

 

Σχολιασμός στο φόρουμ  

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.