ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple σχεδιάζει το δικό της Microsoft logo για το site της

Η Apple σχεδιάζει το δικό της Microsoft logo για το site της

Apple-Windows-logo_1

Όλοι γνωρίζουμε πως η Apple θέλει να έχει μια σειρά πραγμάτων ελεγχόμενα όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Apple επίσης δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο branding και για αυτό τον λόγο έχουμε κάποιους συνεργάτες της να φτάνουν στο σημείο ακόμη και να ανασχεδιάζουν τα πακέτα των αξεσουάρ τους έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα μέσα στο Apple Store.

Πλέον και όπως όλα δείχνουν ένα παρόμοιο σκεπτικό έχει η εταιρεία και για το site της. Στην σελίδα όπου έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να εγκαταστήσουν iCloud εφαρμογές στα Windows μια νέα και μινιμαλιστική εικόνα του logo της Microsoft έκανε την εμφάνιση της.

Αν και προσωπικά μας αρέσει ιδιαίτερα δεν νομίζουμε πως η κίνηση αυτή θα ενθουσίασε την ηγεσία της Microsoft.

Οι δύο εταιρείες σε αυτή την χρονική περίοδο έχουν πολύ καλές σχέσεις κάτι που κάνει την εν λόγω κίνηση να μοιάζει ιδιαίτερα περίεργη.

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.