ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Η Apple σχεδιάζει το επίσημο ντεμπούτο των νέων iPads στην αγορά στις 24 Οκτωβρίου

Η Apple σχεδιάζει το επίσημο ντεμπούτο των νέων iPads στην αγορά στις 24 Οκτωβρίου

 

screenshot-2014-10-08-12-01-58

Η Apple σχεδιάζει να λανσάρει στην αγορά τα νέα iPads της στις 24 Οκτωβρίου σύμφωνα με νέα αναφορά του MacRumous. Το site επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές αναφέρει πως τα νέα tablets που αναμένονται να παρουσιαστούν την Πέμπτη θα γίνουν διαθέσιμα την Παρασκευή της επόμενης εβδομάδας.

Η πηγή ανέφερε πως η Apple έχει ξεκινήσει την αποστολή μεγάλων ποσοτήτων νέων προϊόντων στην Αμερική έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για το λανσάρισμα τους στις 24 Οκτωβρίου.

Η Apple όπως σας ενημερώσαμε έχει στείλει από την προηγούμενη εβδομάδα προσκλήσεις για το νέο media event της που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη στις 16 Οκτωβρίου. Αν και η ημέρα είναι ασυνήθιστη για την ιστορία της Apple το γεγονός πως η 24η έχει οριστεί ως ημερομηνία πωλήσεων των νέων iPads φαίνεται να έχει λογική.

Το event αναμένουμε να τα νέα iPad Air να μονοπωλήσουν τον ενδιαφέρον με την νέα λεπτότερη σχεδιαστική γραμμή τους και την καλύτερη οθόνη τους. Αναμένουμε επίσης ανανεωμένα iPad Mini καθώς και νέα iMacs με μια Retina οθόνη ενώ ίσως δούμε και αναβαθμίσεις σε iPod, Mac Mini και Apple TV.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.