ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Η Apple κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση του iOS 9.3.2 για το 9,7-ιντσών iPad Pro

Η Apple κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση του iOS 9.3.2 για το 9,7-ιντσών iPad Pro

Both-iPad-Pro

Η Apple κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του iOS 9.3.2 που είναι ειδικά φτιαγμένη για το 9,7-ιντσών iPad Pro, προφανώς για την επίλυση ενός προβλήματος που προκάλεσε σε κάποιες  συσκευές iPad Pro να γίνουν δύσχρηστες μετά την εγκατάσταση της αρχικής iOS 9.3.2 ενημέρωσης.

Η iOS 9.3.2 κυκλοφόρησε αρχικά για το κοινό τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, αλλά λίγο μετά αποσύρθηκε, γιατί άρχισαν να γίνονται καταγγελίες ότι η ενημερωμένη έκδοση πρόκαλεσε ζημιά σε κάποιες Pro συσκευές 9,7 ιντσών iPad με το μήνυμα “Σφάλμα 56″.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, η Apple απέσυρε την 9.3.2 ενημερωμένη έκδοση iOS για το 9,7-ιντσών iPad Pro και ενημέρωσε τους πελάτες οι οποίοι είχαν επηρεαστεί από το σφάλμα να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη της Apple. Σε ορισμένους χρήστες που επηρεάστηκαν από το σφάλμα η Apple αντικατέστησε τις συσκεύες τους.

Παράλληλα με την κατάργηση της ενημερωμένης έκδοσης iOS 9.3.2, η Apple είπε ότι δούλευε πάνω σε μια λύση και θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του iOS 9.3.2 «το συντομότερο δυνατό».

Η έναρξη της νέας έκδοσης του iOS 9.3.2 υποδηλώνει ότι το θέμα έχει πλέον επιλυθεί και η επόμενη έκδοση του iOS 9.3.3 beta μπορεί επίσης να κυκλοφορήσει σε 9,7-ιντσών iPad Pro χρήστες. Κυκλοφόρησε νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, η πρώτη iOS 9.3.3 beta η οποία δεν ήταν διαθέσιμη για το 9,7-ιντσών iPad Pro, προφανώς επειδή δεν είχε ακόμη καθοριστεί το σφάλμα.

Ενημέρωση: Η Apple έχει δημοσιεύσει ένα έγγραφο υποστήριξης που περιγράφει τα βήματα που πρέπει να ληφθούν εάν το μήνυμα σφάλματος 56 εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να ενημερώσετε ένα 9.7-ιντσών iPad Pro από το iOS 9.3 ή iOS 9.3.1 σε iOS 9.3.2 ή νεότερη έκδοση. Το Error 56 θα απαιτήσει την αποκατάσταση μέσω του iTunes.

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.