ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η υπηρεσία Apple Music έρχεται με τα Sonos Home Audio Systems στο τέλος του χρόνου

Η υπηρεσία Apple Music έρχεται με τα Sonos Home Audio Systems στο τέλος του χρόνου

sonos_beats

Το Apple Music είναι μια πολύ καλή υπηρεσία μέχρι κάποιος να συνειδητοποιήσει ότι το Spotify, η κυρίαρχη δύναμη αυτή την στιγμή στην streaming μουσική, συνεργάζεται με μια σειρά από mobile και desktop πλατφόρμες ενώ υποστηρίζεται από εκατοντάδες Hi-Fi συστήματα αλλά και gaming κονσόλες.

Η Apple δεν έχει ως στόχο να αγνοήσει το παραπάνω και έτσι τόσο η ίδια η εταιρεία όσο και η Sonos επιβεβαιώσαν και επίσημα πως πλέον δουλεύουν από κοινού έτσι ώστε η υπηρεσία Apple Music να βρει τον δρόμο της στο hardware της Sonos στο τέλος του χρόνου.

Ο πρώην Beats Music CEO Ian Rogers ο οποίος είναι πλέον Senior Director του Apple Music έγραψε χθες στο Twitter του πως η νέα υπηρεσία της Apple θα κάνει την εμφάνιση της στα Sonos το συντομότερο δυνατό.

Sonos-teaser-001

Η The Verge σε επικοινωνία με τις δύο εταιρείες επιβεβαίωσε την συνεργασία και έδωσε ένα χρονοδιάγραμμα πλήρης υποστήριξη πριν το τέλος του τρέχοντος χρόνου.

Παρά το γεγονός πως η υπηρεσία Apple Music θα μπορεί να γίνει stream μέσω AirPlay και μέσω Bluetooth το να υπάρχει αυτή η υπηρεσία ενσωματωμένη από την αρχή σε ένα ασύρματο ηχείο ή ένα home theater είναι σίγουρα πιο βολικό.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.