ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Bose κατηγορείται για υποκλοπή συνομιλιών χρηστών μέσω των συσκευών της

Η Bose κατηγορείται για υποκλοπή συνομιλιών χρηστών μέσω των συσκευών της

bose-qc35

Μια νέα μήνυση κατατέθηκε στην Bose υποστηρίζοντας πως η εταιρεία κατασκόπευε τους χρήστες της μέσω των ασυρμάτων ακουστικών της καταγράφοντας δεδομένα τους και εν συνεχεία πουλώντας αυτά σε τρίτους.

Σύμφωνα με το Reuters η μήνυση υποστηρίζει ότι η Bose χρησιμοποιώντας την Bose Connect εφαρμογή προχωρούσε σε αυτές τις ενέργειες. Η εφαρμογή χρησιμοποιείτε από τους χρήστες για να κάνουν ζευγοποιήση των ακουστικών αλλά και εν συνεχεία για την διαχείριση τους και αναβάθμιση.

Η Bose ενθάρρυνε τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν αυτή την εφαρμογή με κάθε τρόπο και ευκαιρία και ίσως πλέον γνωρίζουμε τον λόγο…

Μερικά από τα προϊόντα της Bose που υπάρχουν σε αυτή την μηνυτήρια αναφορά συμπεριλαμβάνουν τα  QuietComfort 35, QuietControl 30, SoundLink Around-Ear Wireless Headphones II, SoundLink Color II, SoundSport Wireless και SoundSport Pulse Wireless.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά