ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Η Disney μετέφερε το δημοφιλές παιχνίδι ποδοσφαίρου του Facebook Bola στο iOS

Η Disney μετέφερε το δημοφιλές παιχνίδι ποδοσφαίρου του Facebook Bola στο iOS

Disney-Bola-Soccer-1-642x468-640x466

Είναι μια από τις φορές που ίσως η Disney θα έπρεπε να κινηθεί λίγο πιο γρήγορα μιας και ήδη βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση του παγκόσμιου κύπελλου ποδοσφαίρου αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Η εταιρεία λοιπόν χθες κυκλοφόρησε το Bola για το iOS, ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι ποδοσφαίρου με χιλιάδες παίχτες που έκανε την εμφάνιση του στο Facebook εδώ και καιρό. Η ονομασία του πλέον έχει γίνει Disney Bola Soccer και συνεχίζει να είναι απίστευτα διασκεδαστικό.

Το παιχνίδι προσφέρει γρήγορα διαστήματα αγώνων καθώς και ένα solo tournament. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα του multiplayer που σας επιτρέπει να παίξετε με άλλους παίχτες και να κερδίσετε περισσότερα XP για την ομάδα σας.

Πραγματικά ένας πολύ συμπαθητικός τίτλος που ειδικά αν είστε φαν του ποδοσφαίρου αξίζει να τον κατεβάσετε.

Το Disney Bola Soccer θα το βρείτε διαθέσιμο δωρεάν στο App Store εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.