ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Η Facebook επιβεβαιώνει πως μια Apple TV εφαρμογή βίντεο έρχεται σύντομα

Η Facebook επιβεβαιώνει πως μια Apple TV εφαρμογή βίντεο έρχεται σύντομα

apple-tv-4th-gen

Η Facebook σύντομα θα κάνει αισθητή την παρουσία της και στο Apple TV για πρώτη φορά όπως επιβεβαίωσε σήμερα η εταιρεία. Όπως είχαμε διαβάσει και στις φήμες η εφαρμογή αυτή θα εστιάζει στην αναπαραγωγή βίντεο με παραμετροποιήσιμα χαρακτηριστικά για τον κάθε χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία μέσω του επίσημου blog της μεταξύ άλλων δήλωσε:

“H εφαρμογή βίντεο μας για την τηλεόραση είναι ακόμη ένας νέος τρόπος για να απολαύσετε τα Facebook βίντεο στην μεγάλη οθόνη. Με την εφαρμογή αυτή θα μπορείτε να βλέπετε βίντεο που έχουν κοινοποιήσει φίλοι σας ή οι σελίδες που ακολουθείτε, τα καλύτερα ζωντανά βίντεο από όλο τον κόσμο καθώς και κάποιες προτάσεις βάση των ενδιαφερόντων σας. Θα μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε βίντεο για αναπαραγωγή αργότερα.”

Η νέα εφαρμογή λοιπόν της Facebook για την βίντεο αναπαραγωγή σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και στο Apple TV καθώς και σε άλλες πλατφόρμες όπως το Amazon Fire TV και Samsung Smart TV.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.