ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Η Facebook ετοιμάζει μια εφαρμογή βίντεο περιεχομένου για το Apple TV

Η Facebook ετοιμάζει μια εφαρμογή βίντεο περιεχομένου για το Apple TV

apple-tv-4-2015-9

Η WSJ αναφέρει σήμερα ότι η Facebook είναι στην διαδικασία δημιουργίας μιας εφαρμογής για το Apple TV και άλλων set-top boxes βάση πηγών κοντά στην εταιρεία. Φαίνεται πως το πλάνο της εταιρείας για βίντεο θα έχει και διαφημίσεις παρόμοια με το σημερινό περιεχόμενο του Facebook.

To άρθρο δεν δίνει πολλές πληροφορίες αλλά οι πηγές αναφέρουν πως η Facebook σκεφτόταν μια τέτοια κίνηση για πολλά χρόνια ενώ πέρυσι το καλοκαίρι πάρθηκε η απόφαση πως κάτι τέτοιο θα γίνει κορυφαίος στρατηγικός στόχος.

Το Variety πέρυσι είχε αναφέρει πως η Facebook ήθελε να φέρει αποκλειστικό περιεχόμενο τηλεόρασης στην πλατφόρμα της.

We’re exploring funding some seed video content, including original and licensed scripted, unscripted and sports content, that takes advantage of mobile and the social interaction unique to Facebook. Our goal is to show people what is possible on the platform and learn as we continue to work with video partners around the world.

Η Facebook έκανε το πρώτο βήμα στην TV πέρυσι τον Οκτώβριο όταν και πρόσθεσε υποστήριξη AirPlay και Chromecast έτσι ώστε τα βίντεο να μπορούν να γίνουν stream στην τηλεόραση.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.