ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Η Facebook κάνει ευκολότερη την αναζήτηση των παιχνιδιών στο iPad

Η Facebook κάνει ευκολότερη την αναζήτηση των παιχνιδιών στο iPad

Facebook-for-iPad-Entertainment-bar-001

H Facebook ξεκίνησε την διαδικασία αναβάθμισης της iOS εφαρμογής της με την οποία θα κάνει τα πρώτα τεστ για να βρει νέους τρόπους για να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύπτουν καινούργια παιχνίδια αλλά και ψυχαγωγικό περιεχόμενο μέσα στο κοινωνικό της δίκτυο. Τα τεστ θα τα εστιάσει η Facebook στην εφαρμογή της στο iPad.

Όταν λοιπόν ο χρήστης θα γυρνάει το iPad του σε οριζόντιο προσανατολισμό μια νέα στήλη θα εμφανίζεται στο δεξί μέρος της εφαρμογής δίπλα στο News Feed. Σε αυτή ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει δημοφιλή θέματα βίντεο και παιχνίδια.

Τα δημοφιλή θέματα προστέθηκαν στο Facebook στην έκδοση του web τον Ιανουάριο. Τα δημοφιλή βίντεο θα σας δείχνουν αυτά που έχουν κοινοποιηθεί από τους χρήστες περισσότερο ενώ η ενότητα των παιχνιδιών θα σας δείχνει παιχνίδια που ήδη παίζετε ή δημοφιλή τίτλους που μπορεί να σας αρέσουν.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.