ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Foxconn αυξάνει τα κέρδη σημαντικά χάρη στη δημοτικότητα των iPhone 6, 6 Plus

Η Foxconn αυξάνει τα κέρδη σημαντικά χάρη στη δημοτικότητα των iPhone 6, 6 Plus

foxconn6_1645133c

Η Foxconn είχε μια επιτυχημένη χρονιά, με μια καθαρή αύξηση  των κερδών της κατά 22% από το 2013, υψηλότερη αύξηση των κερδών της σε πέντε χρόνια , εν μέρει λόγω της δημοτικότητας των νέων iPhones της Apple.

Η Foxconn είναι η κύρια κατασκευαστή συνέταιρος της Apple στην Κίνα, κατασκευάζοντας συσκευές από iPhones και iPads μέχρι και το μεγαλύτερο μέρος  της σειράς  Mac. Η σύμβαση μεταξύ των δύο εταιρειών αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της Foxconn, και η Wall Street Journal συνδέει την επιτυχία της η Apple με το iPhone 6 και το iPhone 6 plus για την ανάπτυξη των κατασκευαστών.

Σύμφωνα με τις αναφορές  πέρα από την κατασκευή, η σχέση με την Apple εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική για την Foxconn. Η εταιρεία σχεδιάζει επί του παρόντος μια $2.6 δισεκατομμυρίων επένδυση για έναν μόνο πελάτη, με πιο πιθανό την Apple. Επιπλέον, η Apple ,σύμφωνα με τις πληροφορίες,θα συνεργαστεί με την Foxconn για ένα πρόγραμμα εμπορικής πολιτικής  συσκευής ,όπου θα δούμε την Foxconn να ανανεώσει και να μεταπουλήσει iPhones μέσα από τα δικά της κανάλια.

Σχολιασμός στο Forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.