ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Η Gameloft μας παρουσιάζει screenshots και νεότερες πληροφορίες για το Modern Combat 5: Blackout (Exclusive)

Η Gameloft μας παρουσιάζει screenshots και νεότερες πληροφορίες για το Modern Combat 5: Blackout (Exclusive)

Modern-Combat-5-Blackout-classes-001-1024x658

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την στιγμή που σας δείξαμε το πρώτο preview του πολυαναμενόμενου τίτλου της Gameloft Modern Combat 5,  και ακόμη δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα.

Πολλοί φοβήθηκαν μήπως η Gameloft έβαζε τον συγκεκριμένο τίτλο στο συρτάρι αλλά τελικά τα νέα είναι ευχάριστα.

Ο τίτλος, δεν καταφέραμε ακόμη να μάθουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, είναι καθόδων και παρακάτω πέρα από 2 πανέμορφα screenshots του παιχνιδιού που μπορείτε να δείτε παρακάτω είχαμε και τις πρώτες τελικές πληροφορίες για τον τίτλο.

MC5_blackout

 

MC5_blackout2

Συγκεκριμένα στην απάντηση που πήραμε σήμερα είχαμε:

Screen Shot 2014-05-23 at 8.04.29 PM

To Modern Combat 5: Blackout ξεκινάει την ιστορία του στην Venice της Ιταλίας με τον βασικό χαρακτήρα Phoenix να έχει σταλεί εκεί για να ενισχύσει την ασφάλεια στην μεταφορά ενός επικίνδυνου όπλου από μια ομάδα τρομοκρατών.

Η επιβεβαίωση που έχουμε πιο πάνω για ένα μοναδικό multiplayer mode κάνουν τον τίτλο να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο.

Το AppleWorldHellas σε συνεργασία με την Gameloft θα είναι από τα πρώτα blogs που θα σας παρουσιάσουν το πρώτο hand ons του τίτλου μόλις ο developer μας κάνει διαθέσιμο τον τίτλο για review

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για περισσότερα νέα σύντομα!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.