ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Η Gameloft παρουσίασε το νέο trailer του The Amazing Spider-Man 2 παιχνιδιού [Video]

Η Gameloft παρουσίασε το νέο trailer του The Amazing Spider-Man 2 παιχνιδιού [Video]

Screen Shot 2014-04-13 at 2.46.59 PM

Η Gameloft χθες έκανε διαθέσιμο ένα νέο trailer του επερχόμενου νέου τίτλου της που ακούει στο όνομα The Amazing Spider-Man 2. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου στο iOS και φυσικά θα είναι βασισμένο και στην ταινία που θα ξεκινήσει να προβάλλεται την ίδια περίοδο.

Η Gameloft αναφέρει πως το παιχνίδι θα δίνει ανοιχτό κόσμο της Νέας Υόρκης όπου ο χρήστης θα μπορεί να κινηθεί όπου θέλει. Εσείς φυσικά αναλαμβάνεται τον ρόλο του Spiderman και έχετε στην κατοχή σας μιας σειρά από μοναδικές κινήσεις αλλά και combo. Μερικές από αυτές τις επιλογές μάχης που θα έχετε όπως δηλώνει και η ίδια η Gameloft κάνουν την εμφάνιση τους σε mobile παιχνίδια για πρώτη φορά.

Δείτε το νέο trailer παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.