ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Intel λανσάρισε τους 6ης γενιάς i5 και i7 επεξεργαστές, σχεδιασμένους για gaming

Η Intel λανσάρισε τους 6ης γενιάς i5 και i7 επεξεργαστές, σχεδιασμένους για gaming

intel-6thgen-chips

Η Intel ξεκίνησε από σήμερα την διάθεση των δύο νέων Core επεξεργαστών της. Τα τελευταίας γενιάς i7 και i5 chips αισίως φτάσανε την 6η γενιά και ανήκουν στα πολυαναμενόμενα με την κωδική ονομασία Skylake.

Και οι δύο νέοι αυτοί επεξεργαστές έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί ειδικά για gamers και για χρήστες που ενδιαφέρονται για μέγιστες επιδόσεις και αποδόσεις.

Ο quad-core Core i7-6700K και ο Core i5-6600K είναι συγχρονισμένοι στα 4GHz και 3.5GHz αντίστοιχα. Εξαιτίας της νέας μικροαρχιτεκτονικής τους μια μητρική με μια ελεύθερη LGA1151 CPU socket είναι απαραίτητη για την συμβατότητα αυτών των νέων chip με κάποιο σύστημα.

Τα unlocked chips στοιχίζουν $243 για τον i5 και $350 για τον i7.

Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε πως σχεδιάζει μέσα σε αυτόν τον χρόνο την κυκλοφορία unlocked 6ης γενιάς επεξεργαστές “Κ” SKU για την ενσωμάτωση τους σε notebooks.

Πολύ καλά λοιπόν τα νέα από τα στρατόπεδο της Intel και σίγουρα περιμένουμε με αγωνία τα πρώτα Mac συστήματα που θα ενσωματώσουν τους πρώτους Skylake επεξεργαστές.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.