ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η iOS 10.3 ενδέχεται να ενεργοποίησε εκ παραδρομής κάποιες από τις iCloud ρυθμίσεις

Η iOS 10.3 ενδέχεται να ενεργοποίησε εκ παραδρομής κάποιες από τις iCloud ρυθμίσεις

icloud

Η Apple την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε την iOS 10.3 στο κοινό μετά από μια μεγάλη περίοδο beta διαδικασίας. H νέα αυτή αναβάθμιση περιελάμβανε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις σφαλμάτων.

Ένα θέμα όμως φαίνεται να δημιουργήθηκε κατά την εγκατάσταση της και αυτό έχει να κάνει με το iCloud. Κάποιοι χρήστες λοιπόν ανέφεραν πως iCloud υπηρεσίες που είχαν απενεργοποιημένες αυτόματα ενεργοποιήθηκαν μετά την εγκατάσταση.

Όπως αναφέρει σήμερα το MacRumors, κάποιοι χρήστες έλαβαν email από την Apple η οποία εξηγεί πως ένα bug στην iOS 10.3 οδήγησε στην ενεργοποίηση κάποιων iCloud υπηρεσιών παρά το γεγονός πως οι χρήστες τις είχαν ανενεργές.

We discovered a bug in the recent iOS 10.3 software update that impacted a small number of iCloud users. This may have inadvertently reenabled some iCloud services that you had previously disabled on your device.

We suggest you go to iCloud settings on your iOS device to make sure that only the services you’d like to use are enabled.

Learn more about how to manage your iCloud settings or contact AppleCare with any questions.

The iCloud team

Σύμφωνα με την Apple, οι ρυθμίσεις των iCloud Photo Library, iCloud Keychain και Find My iPhone δεν επηρεάστηκαν. Το bug έχει διορθωθεί στην iOS 10.3.1 οπότε οι χρήστες που δεν αναβάθμισαν στο iOS 10.3 και πήγαν απευθείας στο iOS 10.3.1 δεν έχουν επηρεαστεί. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του iCloud στην iOS συσκευή σας ώστε να βεβαιωθείτε για την ορθότητα τους.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.