ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η KGI εκτιμά προ-παραγγελίες 2.3 εκατ. Apple Watch

Η KGI εκτιμά προ-παραγγελίες 2.3 εκατ. Apple Watch

apple_watch_white_clock_calendar_hero

Σε μια νέα αναφορά του αναλυτή Ming-Chi Kuo της έγκυρης εταιρείας αναλύσεων KGI, γίνεται εκτίμηση για τις προ-παραγγελίες Apple Watch στα 2.3 εκατ. τεμάχια μέχρι τον Μάιο. Η αναφορά αυτή είναι συμβατή με μια άλλη που είδε το φως της δημοσιότητας και έκανε λόγο για 1 εκατ. τεμάχια προ-παραγγελίες την 1η μέρα…..

Αναλύοντας περαιτέρω τα αποτελέσματα, ο Kuo εκτιμά ότι το Sport μοντέλο θα κάνει πωλήσεις στο 85% , ενώ το Apple Watch μοντέλο θα κάνει γύρω στο 14% με το υπόλοιπο 1% να έρχεται από το Edition Μοντέλο.Ο Kuo μας δίνει επιπλέον πληροφορίες κι όσον αφορά την παραγωγή του Apple Watch. Κάποια θέματα λοιπόν που υπάρχουν στην παραγωγή αφορούν τον μηχανισμό δόνησης της συσκευής καθώς και στην οθόνη AMOLED που κατασκευάζει η LG για λογαριασμό της Apple, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παραγωγής.

Ο Kuo συνεχίζει, λέγοντας ότι η Apple στοχεύει σε μια παραγωγή 2~3 εκατ. τεμάχια το μήνα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή. Μέχρι σήμερα η παραγωγή iphones κυμαίνεται στα 50-60 εκατ. τεμάχια κάθε τρίμηνο άρα βάση αυτών των υπολογισμών περίπου το 1/10 των κατόχων iPhone έχουν προ παραγγείλει Apple Watch.

Αν και 2.3 εκατ. τμχ. προ παραγγελιών υπερβαίνουν όλα τα άλλα smartwatches, ο Kuo συστήνει ότι είναι νωρίς να πει κανείς αν το Applw Watch θα κάνει επιτυχημένες πωλήσεις. Άλλωστε πάντα το πρώτο διάστημα οι αγορές γίνονται από τους hardcore fans της Apple και δεν είναι απαραιτήτως ενδεικτικές για την συνέχεια.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.