ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η LG «ρίχνει το γάντι» στη Philips με ένα προϊόν ανταγωνιστικό της Hue

Η LG «ρίχνει το γάντι» στη Philips με ένα προϊόν ανταγωνιστικό της Hue

751F3436ED74730EE76415240102B28A

Η νοτιοκορεάτικη LG «ρίχνει το γάντι» στην Philips με μία νέα πλατφόρμα συστήματος έξυπνης λάμπας. Το προϊόν ονομάζεται «LG Smart Lightning» και θα έχει τη μισή τιμή των αντίστοιχων προϊόντων της Philips (γύρω στα 32 δολάρια στις ΗΠΑ).

Η λάμπα είναι συμβατή με iOS 6 και Android 4.3 και η κατασκευάστρια εταιρεία επισημαίνει ότι οι έξυπνες λάμπες της θα διαρκούν για τουλάχιστον 10 χρόνια με βάση μία εκτίμηση για χρήση 5 ωρών ημερησίως.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το προϊόν είναι όμοιο με αυτό τη Hue της Philips: οι χρήστες θα μπορούν να χειρίζονται από απόσταση τις λάμπες με εφαρμογή στο smartphone τους ή να διαμορφώνουν ένα πρόγραμμα για τις ώρες που θα ανοίγουν όταν λείπουν από το σπίτι.

Επίσης, θα υπάρχει μία επιλογή που θα επιτρέπει στις λάμπες να αναβοσβήνουν όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Πηγή:Newsbeast.gr 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.