ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Mercedes-Benz θα ενσωματώσει το CarPlay και σε παλαιότερα μοντέλα

Η Mercedes-Benz θα ενσωματώσει το CarPlay και σε παλαιότερα μοντέλα

2012-mercedes-benz-a-class-apple-iphone-integration

Μια ερώτηση που πολλοί φίλοι μου κάνανε από την στιγμή που η Apple έδωσε στην δημοσιότητα την νέα της υπηρεσία CarPlay ήταν αν αυτή θα μπορούσε να ενσωματωθεί και σε παλαιότερα μοντέλα κατασκευαστών που θα το υποστηρίξουν.

Αυτό το γεγονός μπορεί τελικά ίσως να πραγματοποιηθεί μιας και πρώτη η Mercedes-Benz, ένας από τους βασικούς κατασκευαστές που ενσωμάτωσαν πρώτοι την νέα υπηρεσία ανάφεραν επίσημα σήμερα πως θα προσφέρουν εγκατάσταση του και σε παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα ανέφεραν στο 9to5Mac:

“Αν και δεν έχουμε ακόμη ακριβείς πληροφορίες για το πως θα γίνει η εγκατάσταση, είμαστε σίγουρη πως θα είναι δουλειά του κάθε dealer της εταιρείας και ειδικά για μοντέλα που ήδη προσφέρουν την λειτουργία Siri Eyes free”

Αν λοιπόν η Mercedes-Benz δουλεύει ήδη πάνω σε κάτι τέτοιο μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική σιγουριά ότι και άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα κάνουν κάτι παρόμοιο στα παλαιότερα μοντέλα τους. Ευχάριστα νέα λοιπόν μιας και δεν προβλέπουμε κάποιος να αλλάζει το σχετικά καινούργιο αυτοκίνητο του στις μέρες μας μόνο και μόνο για να έχει το CarPlay της Apple.

Οι κατασκευαστές που έχουν επιβεβαιώσει την ενσωμάτωση του όπως αναφέραμε και παλαιότερα είναι οι BMW Group, Ford, General Motors, Honda, Hyundai Motor Company, Jaguar Land Rover, Kia Motors, Mitsubishi Motors, Nissan Motor Company, PSA Peugeot Citroën, Subaru, Suzuki και Toyota Motor Corp.

Η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στην επόμενη αναβάθμιση του iOS 7 σε  iPhone 5s, iPhone 5c και iPhone 5, αρχικά στις χώρες των   United States, United Kingdom, Australia, Canada, France, Germany, Hong Kong, Italy, Japan, Mexico, Republic of Korea, Spain και Switzerland.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.