ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Η Microsoft λανσάρει εκ νέου το SkyDrive με την ονομασία OneDrive

Η Microsoft λανσάρει εκ νέου το SkyDrive με την ονομασία OneDrive

Microsoft-OneDrive-logo-large

H Microsoft ανακοίνωσε πριν μερικές εβδομάδες πως θα άλλαζε το όνομα της cloud υπηρεσίας της SkyDrive σε OneDrive και σήμερα το πρωί αυτές οι αλλαγές ξεκίνησαν.

Η εφαρμογή για το iOS έχει ήδη αναβαθμιστεί με την νέα ονομασία και περιμένουμε πως και οι αντίστοιχες σε Windows, Mac και Android θα ακολουθήσουν σήμερα την ίδια πορεία. Εκτός από την αλλαγή του ονόματος έχουμε και κάποια bonus που μπορεί να αποκτήσετε.

Έτσι λοιπόν έχουμε τα 7 GB δωρεάν με την εγγραφή σας και επιπλέον 3 GB αν ενεργοποιήσετε το camera back up στην mobile εφαρμογή της συσκευής σας. Οι ενεργές κοινοποιήσεις και προωθήσεις σε φίλους και γνωστούς θα σας δίνουν 500 MB για κάθε επιτυχημένη εγγραφή μέχρι τα 6 GB.

Φυσικά υπάρχουν και τα πλάνα πληρωμής από την εταιρεία με ετήσιο κόστος που ξεκινάει στα $25 για 50 GB για ένα χρόνο.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.