ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Η Pangu Team επιβεβαιώνει πως δουλεύει πάνω σε ένα iOS 8 jailbreak

Η Pangu Team επιβεβαιώνει πως δουλεύει πάνω σε ένα iOS 8 jailbreak

iOS-8-on-iPhone-5s1

Ευχάριστα τα νέα για όσους από εσάς αποφασίσατε να μην εγκαταστήσετε το νέο λογισμικό της Apple στην iOS συσκευή σας γιατί δεν θέλετε να χάσετε το jailbreak σας. Η ομάδα Pangu αναφέρει και επιβεβαιώνει μάλιστα πως έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε ένα νέο εργαλείο για να κάνει hack το νέο αυτό λογισμικό.

Πριν ξεκινήσετε όμως να πανηγυρίζεται να τονίσουμε πως το γεγονός αυτό δεν σημαίνει πως θα δούμε και ένα untethered jailbreak εργαλείο για το iOS 8 σύντομα. Θα πρέπει να κάνουμε για ακόμη μια φορά υπομονή.

Παρακάτω σας έχουμε το μήνυμα της ομάδας Pangu (Δημοσιεύτηκε προχθές).

pangu-tweet-e1410987908623

“Μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του iOS 8 υπολογίζουμε πως συσκευές εκτός απότ ο iPhone 4 μπορούν ακόμη να γίνουν restore με το 7.1.2 firmware. Αν θέλετε να κάνετε jailbreak την συσκευή σας μην χάσετε αυτή την τελευταία ευκαιρία. Για το iOS 8 ήδη δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο εργαλείο…”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.