ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Pebble δημιουργεί το δικό της ‘Pebble Appstore’ το 2014

Η Pebble δημιουργεί το δικό της ‘Pebble Appstore’ το 2014

157767
Η Pebble ανακοίνωσε σήμερα στους προγραμματιστές της την δυνατότητα να έχουν μια αρχική πρόσβαση στο appstore που ετοιμάζει για το smartwatch της.

This first step towards launching an official channel for Pebble watchface and app discovery will give Pebble’s developer community to prepare their apps for distribution and compatibility with Pebble SDK 2.0.

Το Pebble appstore θα συμπεριλαμβάνεται στην επίσημη Pebble smartphone εφαρμογή και θα αποτελεί τον νούμερο 1 σταθμό των χρηστών για να βρούνε εφαρμογές και skins για το ρολόι τους. Πέρα από τα διάφορα λοιπόν Skins το appstore θα περιλαμβάνει 6 επιπλέον κατηγορίες. Κάθε κατηγορία θα έχει μια συλλογή από τις καλύτερες εφαρμογές και τις νέες.

Συγκεκριμένα οι κατηγορίες θα είναι οι εξής:

1. Daily
2. Remotes
3. Sports & Fitness
4. Notifications
5. Tools & Utilities
6. Games

H κατάθεση των εφαρμογών στο Pebble appstore θα είναι δωρεάν και διαθέσιμη για όλους τους προγραμματιστές.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.