ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Pegatron δέχτηκε παραγγελίες για την παραγωγή του 4.7-ιντσών iPhone 6

Η Pegatron δέχτηκε παραγγελίες για την παραγωγή του 4.7-ιντσών iPhone 6

iPhone-6-ecran-bordures-08-640x480

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ η  Pegatron δέχτηκε παραγγελίες από την Apple για να ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone 6. Πιο συγκεκριμένα προμηθευτής έχει την ανάθεση αρχικά του 15% όλων των εκδόσεων του επερχόμενου iPhone της Apple.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται σε πλήρη ταύτιση με ότι είχαμε ακούσει τους προηγούμενους μήνες, το ότι δηλαδή η Apple θα μοιράσει την παραγωγή του iPhone 6 ανάμεσα στις  Foxconn και Pegatron. Αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγω για μια διαδικασία παραγωγής 50-50 αλλά δεν γνωρίζουμε γιατί αυτό μπορεί να άλλαξε.

Συγκεκριμένα λοιπόν όπως αναφέρει και το Macotakara (μέσω MacRumors):

“Φήμες από την παραγωγική αλυσίδα της Apple. H εταιρεία θα παρουσιάσει ένα 4.7 ιντσών iPhone το τρίτο τρίμηνο του 2014 και η αγορά είναι πολύ αισιόδοξη για ένα μεγαλύτερο iPhone κάτι το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα πωλήσεων και ζήτησης της νέας συσκευής. Με το σκεπτικό πως η Apple θα διατηρήσει τα iPhone 4S και iPhone 5C στην αγορά οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η Pegatron θα πρέπει να παραδώσει συνολικά 50 εκατομμύρια συσκευές σε σύγκριση με τις 3.5 εκατομμύρια που παρέδωσε πέρυσι, μια σημαντική ανάπτυξη κατά 40%”

Η Apple σε μια προσπάθεια της να προσθέσει νέες εταιρείες στην αλυσίδα παραγωγής της έχει τα τελευταία χρόνια συνάψει δεσμούς με την Pegatron. To 2013 ήταν ο βασικός προμηθευτής για τα iPhone 5C ενώ κινήθηκε και στην παραγωγή του iPad Mini.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.